Mobilhome huren en ontdek de Belgische kust in West-Vlaanderen

De Vlaamse kust met de mobilhome

De Vlaamse kust behoort tot één van de 4 toeristische regio’s in West-Vlaanderen. Onze Vlaamse kust, gelegen aan de Noordzee, staat gekend voor zijn mooie badplaatsen verspreid over 10 verschillende kustgemeenten: De Panne, Koksijde, Nieuwpoort, Middelkerke, Oostende, Bredene, De Haan, Blankenberge, Zeebrugge en Knokke-Heist. Onze kust heeft een lengte van maar liefst 67 kilometer. Deze streek is dan ook een toeristische trekpleister en heeft voor iedereen die een een mobilhome wenst te huren heel wat te bieden om een onvergetelijke vakantie in eigen land te beleven. Wenst u er even tussenuit, dan is dit de ideale bestemming voor een ontspannend weekendje of enkele weken om met de mobilhome te genieten van de strand, golven, winkelstraten, wandelingen, etc te West-Vlaanderen.

De kust BED & MOBILE

Wenst u op 1 specifieke locatie te verblijven of verkiest u liever om verschillende badplaatsen te verkennen? Bekijk voor beide dan zéker de optie voor het huren van een mobilhome om uw vakantie aan zee te beleven zodat u volledig tot rust kan komen.

West-Vlaanderen: vakantie in eigen land

De kust in ons eigen land te West-Vlaanderen staat voor ontspanning, genieten, vrijheid, liefde en zoveel meer. Ook de kleine dingen kunnen de speciale momenten zijn die u verblijf zeer aangenaam maken. Stel nu voor dat u een avondwandeling aan het maken bent en een plekje kiest om ergens op het strand te zitten. Daarna kijkt u naar de schitterende zonsondergang met een gekleurde oranje-rode lucht. Een eindeloos uitzicht over de zee, helder licht van de zon die weerkaatst op het water, u neemt een diepe adem zuivere zeelucht, stilte die u tot rust brengt. Klinkt heerlijk toch? 

Zo zijn er nog meer special moments in eigen land te West-Vlaanderen. Je komt terug van een wandeling in het ijskoude weer en drinkt daarna een lekkere warme chocomelk met slagroom in uw gezellig gehuurde mobilhome met de verwarming aan. Of je drinkt een frisse cocktail op een prachtige zomerdag met de zon in uw gezicht. Terwijl lachende kinderen zandkastelen maken en papa’s proberen met de vlieger te vliegen om daarna hun kinderen te helpen, samen met de familie rijden met de go-carts op de dijken,… Geniet ook intens van de kleine dingen.

Dit avontuur is nog leuker om te beleven met een mobilhome die u kunt huren bij Bed & Mobile – Bed & Mobile. Altijd een plaats, die alle luxe en comfort biedt, waar u terecht kunt na een lange dag of waar u een hele dag op het gemak kunt blijven. Ik zou zeggen gewoon een mobilhome huren en u kunt samen familiemomenten beleven en vastleggen aan de kust te West-Vlaanderen. Waar wacht u nog op?

Met de motorhome naar de kust en wat te doen

Schrik om u te vervelen met een gehuurde motorhome aan de kust?  Wees gerust, verveling zal nooit toeslaan gezien het ruime aanbod aan activiteiten. Gaat uw voorkeur uit naar culinair genot, wenst u te genieten van talrijke wandelingen in de natuur en op de dijken of om de mooiste wijken te doorkruisen, verkiest u liever meer intensere sport & ontspanning, gaat uw interesse uit naar knappe fietsroutes of bevindt u zich liever op een paard of de zee, spreekt de rust en het shoppen u meer aan? Niet getreurd, de website www.dekust.be krijgt u een ruim aanbod aan activiteiten zodat uw vakantie met het huren van een mobilhome aan de Belgische kust te West-Vlaanderen ook een top vakantie kan zijn voor zowel alleenstaanden, koppels, gezinnen met kinderen en ouderen.  Heeft u ondertussen al de toffe picknickplekken in de duinen en op het strand of picknickbanken ontdekt?

Nood aan nog meer inspiratie om uw vakantie aan de kust te overwegen? Niet getreurd, want hier krijgt u een concreet aanbod van activiteiten: Inspiratie | De Kust.  U heeft zelfs een algemene agenda met evenementen ter beschikking met een overzicht aan concerten, festivals, markten, tentoonstellingen,… 

De bovenvermelde kustgemeenten beschikken uiteraard ook telkens over hun persoonlijke website boordevol met informatie voor toeristen.  In functie van de badplaats(en) die u uiteindelijk verkiest, neem deze zéker ook eens onder de loep.

Zoals u zult merken en ervaren: een mobilhome huren met een verblijf aan onze kust te West-Vlaanderen zijn de ideale ingrediënten voor een perfecte en ontspannende vakantie voor jong en oud.

Waar parkeren en overnachten met de mobilhome

Regelmatig komt de vraag waar het mogelijk is om te parkeren en te overnachten met de mobilhome aan de kust. Het overnachtingsaanbod voor campers aan zee te West-Vlaanderen groeit voortdurend gezien meer mensen de charme ervan ontdekken. Met uw mobilhome kunt u op verschillende plaatsen overnachten aan de Kust.  Via volgende linken, krijgt u onder andere een overzicht van campings, kampeerautoterreinen en parkeerplaatsen aan onze Kust: 

Mobilhome | De Kust 

Kampeerauto’s aan de Kust | De Kust 

Daarnaast is er ook informatie ter beschikking waar u precies mag parkeren en/of overnachten. 

Druktebarometer

U bent van plan om een camper te huren om naar de Belgische kust te gaan maar u heeft geen zin in de drukte en wilt rustig kunnen wandelen, of juist het tegenovergestelde. Wanneer is dan het beste moment om welke badplaats te bezoeken? Via deze link Strand, dijk en drukte | De Kust  kunt u dit checken bij “Global druktebarometer”. U krijgt een mooi overzicht van de drukte van alle kustgemeente apart op een bepaald moment.

De kust is veilig

Is de kust wel veilig? Moet ik nu op de zeedijk of op het strand of op allebei een mondmasker dragen? In welke kustgemeente is er een mondmasker verplicht? Waar moet je een mondmasker dragen?  Ik denk dat iedereen wel één van deze vragen heeft  gesteld. Het zorgt voor onnodige stress en twijfel om op vakantie te vertrekken met de mobilhome. Ook deze info vindt u in de laatst genoemde link bij “regelgeving mondmaskers”. Niet enkel een mobilhome huren of reserveren moet op uw checklijst (dingen die u niet mag vergeten om op reis te vertrekken) nu staan, maar ook mondmaskers. Zeker in deze tijden is het aangeraden om altijd een mondmasker bij u te hebben. Safety first.

Mobilhome huren en verken de kust van West-Vlaanderen

Bent u nog op zoek naar een mobilhome om te huren voor uw verblijf aan onze Belgische kust te West-Vlaanderen?  Neem gerust een kijkje naar de verschillende seizoenen op Bed & Mobile | Kalender | Verhuur mobilhomes tijdens alle seizoenen  en ontdek wat we u te bieden hebben zodat u zorgeloos kan genieten en ontspannen.  We hebben 2 beschikbare afhaalpunten voor het huren van een mobilhome: Zulte te Oost-Vlaanderen en Anzegem te  West-Vlaanderen.

Tot aan de kust